Muziekles

Voice & Rhythm

Leer jezelf begeleiden en samen zingen

Liedbegeleiding

Jezelf op een instrument begeleiden maakt het zingen nog leuker. En je vrolijkt er elk feestje mee op. Leer jezelf of een ander begeleiden op piano, gitaar of ukelele met eenvoudige akkoorden en ritmes.

Piano

Met de bastonen in je linkerhand en akkoorden in je rechterhand heb je al gauw een vol klinkende begeleiding die jouw zang nog beter doet klinken. Voor elk lied leer je passende ritmes en aanslagpatronen.

Gitaar

Al met een paar akkoorden kun je vele liedjes begeleiden en breng je iedereen in de stemming om mee te zingen of naar jouw mooie liedjes te luisteren. Je leert verschillende tokkel manieren en slagjes.

Ukelele

Dit vrolijk tropisch klinkende instrument neem je makkelijk overal mee naar toe. Ik leer je akkoorden en aanslag ritmes en kan je helpen met het vinden van voor ukelele geschikte liedjes.

In mijn jarenlange ervaring als Muziekdocent aan de Popschool Amsterdam en ROC Theater & Muziek heb ik op al deze instrumenten les gegeven en een beproefde lesmethode en lied repertoire opgebouwd. En bovenal beleef ik zelf enorm veel plezier aan het muziek maken. Dit gun ik jou ook!

Prive- of Duoles vanaf 8 jaar in Amsterdam Centrum.
Prijs € 20,- per 30 min. of  € 30,- voor 45 min. 

Zang Duet

Wil je het liefst met iemand samen zingen? Hoe mooi zou het dan zijn om tenminste het refrein tweestemmig te zingen. Dat zal jullie samenzang een magische beleving geven.

Prive- of Duoles vanaf 10 jaar in Amsterdam Centrum.
Prijs € 20,- per 30 min. of  € 30,- voor 45 min.
Neem contact op voor meer info